På onsdag 31 maj är andra deltävlingen i Öviksserien 2023. Serien består av tio deltävlingar och pågår fram till oktober. Vid varje deltävling erbjuds tre banor (ca 3, 6 och 9 km). Anmälan till respektive deltävling sker via Eventor senast dagen innan. Det går att anmäla sig på plats men då är det inte säkert att det finns kartor som räcker till alla. Kartställ finns att låna. Priser från Intersport utlottas till ett antal deltagare under säsongen.

Programmet ser ut enligt följande:

24/5 OK Nolaskogsarna, Åviken
31/5 Skogslöparna, Köpmanholmen
7/6 Skogslöparna, Bjästamon
21/6 Skogslöparna, Skyttis
9/8 Sidensjö IK
16/8 Skogslöparna, Åsberget
23/8 OK Nolaskogsarna
2/9 DM Ångermanland, Skogslöparna, Järved
3/9 OK Nolaskogsarna, Revanschen, Järved
3/10 Skogslöparna, Järved (natt, masstart )

Vid frågor och funderingar hör av er till Eero Niemi

Kontakt-e-post eero@niemi.se

Kalender

Facebook inlägg

19 hours ago

Skogslöparna
Visa på Facebook

4 days ago

Skogslöparna
TrailÖvik Night Edition skapades ifjol av en spontan idé💡"Vore det inte roligt att springa banan med pannlampa?"🏃‍♀️🔦 I år kör vi tävlingen igen!🙌Det här är alltså en avskalad, enkel tävling där upplevelsen att springa med pannlampa står i fokus🥰Delad tränings-/tävlingsglädje är delad glädje🥰🏃‍♀️🏃🏃‍♂️ så anmäl dig och dina kompisar vet'ja!😀Välj mellan att springa 6 km eller 12 km🏃🏃‍♂️🏃‍♀️ Anmäl er via länken nedan👇mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/QPXQLGHCWRDGMMDWKH120 kr oavsett distans.Starten går för både 6 km och 12 km onsdagen 4 oktober kl.19.00. Nordhemsvägen 41, Själevad.Vi ses👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #nightedition ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.