Livelox

Är en tjänst som låter dig spela in och jämföra dina orienteringslopp med vänner, familj och medtävlare. Spela in din rutt i realtid med hjälp av en mobilapp, eller ladda upp den från din GPS-klocka i efterhand.

Som arrangör av tävlingar eller träningar laddar du kostnadsfritt upp kartor och banor till Livelox så att åskådarna kan följa deltagarna i realtid, och så att deltagarna kan analysera sina vägval efteråt.

QuickRoute

För er som springer eller cyklar med GPS och har tillgång till karta över området ni tränar eller tävlar i kan QuickRoute vara ett kul program. Man laddar in sin karta (som kan vara en vanlig bild tagen med t.ex mobilen) tillsammans med GPX filen från sin GPS mottagre. I programmet ser man då hur man har rört sig och vilken hastighet man har haft.

  • Quickroute kan laddas ner gratis här

Man kan också ladda upp sin karta med GPS spår direkt från Quickroute till kartarkivet som är tillgängligt för skogslöparnas medlemmar. Kartarkivet hittar man här

WinSplits

WinSplits är ett program som används för att presentera result på tävlingar. När man öppnar en tävling i Eventor och tittar på placering, löptider m.m så är det WinSplits Online som används. Man kan också köpa och installera WinSplits Pro på sin lokala dator och därigenom få tillgång till mycket mer analysfunktioner. Då kan man filtrera ut löpare och enskillda sträckor och göra djupare analyser. 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.