SKOGSLÖPARNA

Sedan klubben bildades av ett gäng eldsjälar 1968 så har medlemmarna stått i fokus. Skogslöparna är en aktiv orienteringsklubb med drygt 300 medlemmar i alla åldrar. Klubben bedriver verksamhet under hela året med aktiviteter så som orientering, mountainbikeorientering, skidor, skidorientering och traillöpning.

Skogslöparna har sin klubbstuga i Själevad, vilket är navet i klubbens gemenskap där träningar, utbildningar, möten och trivselaktiviteter genomförs.

UNGDOMSVERKSAMHETEN

Skogslöparna har stort fokus på ungdomsverksamheten som har vuxit starkt under de senaste åren. Träning bedrivs i flera åldersgrupper med över 100 barn och ungdomar under hela året.

Våra ungdomsledare gör ett fantastiskt arbete för att skapa gemenskap, glädje och engagemang för att utveckla både gruppen och den enskilda individen.

Våra ungdomar är väl representerade på tävlingar både lokalt och nationellt.

ELITSATSNING

För de som vill utvecklas för en elitsatsning erbjuder klubben möjligheten till individuellt anpassade upplägg .

Tävlingsframgångarna har varit många genom åren, inte minst på junior- och ungdomssidan. Flera SM medaljer och andra fina titlar har erövrats.

ARRANGÖR I VÄRLDSKLASS

Skogslöparna har lång erfarenhet av att arrangera tävlingar. Skogslöparna var en av de drivande arrangörsklubbarna för O-ringen 2018. Tävlingarna lockade hela 18000 tävlande och deltagarna gav det högsta betyget som O-Ringen fått hittills.

Andra stora tävlingar som Skogslöparna har arrangerat är bland annat SM, Norrlandsmästerrskap, O-Ringen 1994 samt årligen återkommande orienteringstävlingar, Skogslöparnas Nordiska, Örnsprinten, Torvalds och löpartävlingen ATEA TrailÖvik.

Så här gör du…

För att bli medlem i Skogslöparna skickar du en mail till kansliet@skogsloparna.se skriv namn, personnummer, mailadress och mobilnummer sedan betalar du in medlemsavgiften på BG 5386-2504. För att vi ska kunna registrera in dig i medlemsregistret måste vi få fullständigt personnummer. Det går bra att komma in på kansliet för att lämna in personnummer.

150 kr/år för pensionärer/arbetssökande/stödmedlemmar och studenter från 21 år och uppåt(1 jan – 31 dec)

300 kr/år som enskild medlem  (1 jan – 31 dec)

800 kr/år för familj med barn tom 20 år  (1 jan – 31 dec)

500 kr/år Aktivitetsavgift från 21 år och uppåt (1 jan – 31 dec)

Avgifterna betalas in på BG 5386-2504. Ange tydligt för vilka avgiften avser och vilken kategori du anser dig tillhöra för att få den lägre avgiften.

/Styrelsen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.