Trimtex

Skogslöparna har Trimtex som leverantör av klubbkläder så som tävlingskläder och överdrag för orientering, skidorientering, mtbo och Längdskidor.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till Leif Strandberg, 070-1317608 eller Yvonne på kansliet onsdagar och torsdagar.

 Visa designfil som PDF >>>

VIKTIG information för inloggning – Vi har nyligen lanserat en ny version av vår teamshop. Om det är första gången du beställer från den måste du upprätta ett NYTT KONTO innan du kan logga in.

Klicka på länken för att upprätta ett nytt konto eller logga in(om du redan har ett konto)

En vägledning om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till din teamshop hittar du här

Du kan också få tillgång till teamshopen genom att lägga in din teamkod: skogsloparna-1265

Intersport

Skogslöparna tillsammans med Intersport har tagit fram profilkläder för alla Skogslöpare. Hela Skogslöparnas profilsortiment och hur du beställer hittar du under läs mer.

Du gör enkelt själv din beställning via länken nedan och sedan hämtar du kläderna på Intersport Örnsköldsvik när du har fått information om att de har kommit in. Om du önskar prova produkterna innan beställningen gör du också det på Intersport Örnsköldsvik. Leveranstid från din beställing är ca 5-10 dagar.

STÖTTA SKOGSLÖPARNA MED VARJE KÖP!

På allt du handlar på Intersport ger vi tillbaka 3% till föreningslivet. Du kan själv välja Skogslöparna när du vill stötta genom att koppla ditt medlemskap till Skogslöparna. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6%. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH Skogslöparna. Snacka om win-win-win!

Skaffa och knyta ditt Club Intersportkort till Skogslöparna här!

Köp och Sälj -Facebook

Skogslöparnas köp- och säljsida för orienteringsutrustning och tillbehör. Gruppen riktar sig endast till medlemmar i föreningen.

Länk till Köp och Sälj – Facebook

Skogslöparnas klädpolicy

I alla sammanhang man representerar Skogslöparna bör man eftersträva att stolt bära senaste modellen av klubbkläder. Detta har betydelse för hur Skogslöparna uppfattas och är ett åtagande gentemot våra sponsorer. Undantag kan göras för ungdomar, nybörjare, nya medlemmar och mindre tävlingsaktiva medlemmar samt vid träning.

Elit: Under tävling och prisutdelning i elitklass samt i klubbens representationslag ska senaste modellen av klubbkläder med aktuella sponsorloggor bäras. I kontakt med media ska senaste modellen bäras.

Vuxna: Under tävling och prisutdelning ska löpare med över 5 tävlingsstarter/år bära senaste modellen av klubbkläder. Löpare med färre starter/år bör tävla i någon av de senaste modellerna av klubbkläder.

Ungdomar: Bör eftersträva att tävla i någon av de senaste modellerna av klubbkläder.

Subventionering av klubbkläder

Skogslöparna subventionerar klubbens tävlingskläder med 20% för ungdomar, juniorer, elitorienterare samt vuxna som betalat aktivitetsavgiften. Subventionen utbetalas i efterhand mot till kansliet redovisat kvitto. De kläder som subventioneras är de som finns tillgängliga i den webbshop som kommer att finnas tillgänglig för klubbens medlemmar vid särskilt meddelade tillfällen. Tillfällen för köp av klubbkläder meddelas via medlemsmail och inlägg på klubbens webbsida.

Skogslöparna subventionerar inte något mer än det pris som du betalar direkt till Intersport.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.