Om mindre än 3 veckor, den 17-18 juni är det dags för Venla och Jukola, en av årets höjdpunkter. Tävlingen går i Borgå i södra Finland och Skogslöparna har anmält två damlag och två herrlag. Eero är reseansvarig och har fixat ett upplägg där vi tar klubbussen på fredag morgon och hämtar upp Umeå OK i Umeå. Sen tar vi bussen på färjan till Vasa och fortsätter resan mot Borgå. Vi är hemma igen natten mot måndag.

I den bifogade pdf:en finns all information om resan så läs igenom den.

9 damer och 15 herrar har anmält intresse och det ser ut som att vi får fyra riktigt bra lag, kul! Om alla är friska och hela så blir det en herre och en dam som får springa i något annat lag.

DamerHerrar
AliceAnders
Alva MArvid
Alva PBörje
AmelieEmanuel
FridaJonas B
IdaJonas H
LivLars
SigneLiam
TindraMarcus
Martin
Anton
Sixten
Stefan
Torgny
Viktor
Ledare:Lennart, Eero & PJ

Säg till omgående om ni har andra planer och inte kan följa med. Annars räknar vi med att alla åker med på resan.

Terrängen ser lovande ut: https://jukola.com/wp-content/uploads/sites/23/2022/08/Seitlahti-Fagersta-scaled-e1661839254211.jpg

Passa på att tävla på de tävlingar som kommer på hemmaplan framöver. Då blir det lättare för UK att ta ut rätt löpare till rätt sträcka.

Mer info kommer när det närmar sig.

Juokse metsässä ja nähdään Jukolan Viesti

/Börje, Eero

Kalender

Facebook inlägg

20 hours ago

Skogslöparna
Visa på Facebook

4 days ago

Skogslöparna
TrailÖvik Night Edition skapades ifjol av en spontan idé💡"Vore det inte roligt att springa banan med pannlampa?"🏃‍♀️🔦 I år kör vi tävlingen igen!🙌Det här är alltså en avskalad, enkel tävling där upplevelsen att springa med pannlampa står i fokus🥰Delad tränings-/tävlingsglädje är delad glädje🥰🏃‍♀️🏃🏃‍♂️ så anmäl dig och dina kompisar vet'ja!😀Välj mellan att springa 6 km eller 12 km🏃🏃‍♂️🏃‍♀️ Anmäl er via länken nedan👇mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/QPXQLGHCWRDGMMDWKH120 kr oavsett distans.Starten går för både 6 km och 12 km onsdagen 4 oktober kl.19.00. Nordhemsvägen 41, Själevad.Vi ses👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #nightedition ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.