Måndag 27 februari kl.19 i klubbstugan.

Ingen styrkegympa den måndagen.

Närvarolotteri, hedersmedlem, ledarpris och fika.

Motioner ska vara inlämnade till styrelsen@skogsloparna.se 4 veckor innan.

Årsmöteshandlingar finns inne på kansliet 1 vecka innan årsmötet.

Varmt välkomna!

#

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kalender

Facebook inlägg

2 weeks ago

Skogslöparna
2023 års upplaga av Atea TrailÖvik går av stapeln lite tidigare än vanligt - Lördagen 1 juli! 🤩👌🏃🏃‍♂️🏃‍♀️Anmälan öppnar den 27 januari💻 Till dess - peppa även vänner och bekanta att anmäla sig, the more the merrier! 🙌🙌Anmälningslänken kommer att publiceras på➡️ Instagram, Facebook och hemsidan strax innan anmälan öppnar.Vi ses på startlinjen! 🤩👌🏃🏃‍♂️🏃‍♀️...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.