Skogslöparna har hyrt hela STF Åre/Södergården för boende under O-Ringen i Åre. Vi har hyrt från lördag 22 juli till och med lördag 29 juli. Det är ett allergi- och astmavänligt boende i Undersåker. Det finns 21 rum varav 17 tvåbädds och 4 trebädds. Det finns två större fullt utrustade kök med två köksenheter i varje kök dvs. fyra kök. Toaletter, duschar och en gemensam bastu, sällskapsrum, tv-rum, lekrum och ungdomsrum. Wi-fi, sängkläder, handdukar och hygienprodukter ingår i boendet. Tvättmaskin finns att hyra för 30 kr/tvätt. På gården kan ca.8 husvagnar stå och det finns även plats för tält.

För etapp 1 och 2 finns en satellitparkering och bussning i Undersåker ca. 2 km från boendet, för etapp 3, 4 och 5 måste man ta sig till annan satellitparkering för vidare bussning till etapperna. Från Molanda O-Ringen camping går bussar till varje etapp och dit kan man cykla ca. 8 km. Planen var att ta Skogslöparbussen till Undersåker från Själevad men när de ändrat förutsättningarna för bussningen till etapperna är det oklart om det blir storbuss från Själevad.

Trygghetsregler på Södergården Åre.

•Nötter, mandlar, jordnötter, ägg och fisk tillåts inte på Södergården Åre eller området utanför endast inne i husvagn. Dessa produkter får inte tas med in på Södergården Åre, varken som ren produkt eller som ingrediens i annan produkt.

•Under vistelsen på Södergården Åre får vi inte använda parfymerade produkter.

•Hela anläggningen är rökfri.

•Husdjur får inte tas med till Södergården Åre men ok i och vid husvagnen, får inte rastas på området.

•Alla produkter som har märkningen ”kan innehålla spår av” är tillåtna att ta in på Södergården Åre. I priset ingår sängkläder, hygienprodukter (schampo, balsam, tvål, hudkräm) badrock och tofflor och medlemskap i Astma och allergiförbundet.

Skogslöparnas medlemmar har förtur fram till 1 april sedan fyller vi på med andra orienterare. Anmälan görs på eventor. LÄNK

Pris: Vi delar på priset och husvagn räknas samma som 1,5 bädd, tält som 1 bädd. Pris för hela veckan med alla 46 bäddar och som i nuläget 3 husvagnar och 1 surfbuss(räknas som tält):

1196 kr/bädd och vecka, 1196 kr/tält och vecka, 1794 kr/husvagn och vecka. Alla betalar för hela veckan oavsett om man kommer en dag senare eller åker en dag tidigare.

LÄNK till Södergården

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.