En intresseanmälan för ett utlandsläger till Spanien eller Portugal!

Det finns en eventoranmälan som man måste fylla i innan 8 januari om man är intresserad av ett utlandsläger.

Lägret är riktat för Junior/Senior och det kommer endast finnas träningsmöjligheter för svartnivå, om man inte kan springa hur mycket som helst så kommer det troligtvis finnas andra träningsmöjligheter (Beroende på vart vi åker)

aja mer info i länken!

https://eventor.orientering.se/Activities/Show/17013

/Benjamin

#

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kalender

Facebook inlägg

2 weeks ago

Skogslöparna
2023 års upplaga av Atea TrailÖvik går av stapeln lite tidigare än vanligt - Lördagen 1 juli! 🤩👌🏃🏃‍♂️🏃‍♀️Anmälan öppnar den 27 januari💻 Till dess - peppa även vänner och bekanta att anmäla sig, the more the merrier! 🙌🙌Anmälningslänken kommer att publiceras på➡️ Instagram, Facebook och hemsidan strax innan anmälan öppnar.Vi ses på startlinjen! 🤩👌🏃🏃‍♂️🏃‍♀️...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.