Nu på lördag 14/10 och söndag 15/10 kl. 9-15 börjar vårt klubbjobb med att plocka kottar. I år blir plockningen i Moliden, skärm efter väg 348 mellan avfarten in till Moliden. Träden är beskurna så vi plockar från kvistar som ligger på marken. Möjlighet finns att plocka från stege för de som har svårt att nå marken men de flesta kottarna hamnar på marken. Så alla kan vara med och dra in pengar till klubben. Ju mer det plockas desto mer tjänar klubben. Vi kommer även att plocka söndag 22/10 och helgen 28-29/10 men det är bara första helgen som det garanterat är plockning på marken då det är anställda plockare som plockar under veckorna. Besked kommer inför varje helg om var och hur plockningen kommer att ske.

Ta med oömma kläder efter väder och många handskar (man får kåda på kläderna när det är beskuret). Hink att plocka kottarna i. Matsäck och något att sitta på, vi gör en eld så det går att grilla. Ta chansen att få vara ute och umgås med andra i klubben samtidigt som ni drar in pengar till klubben.

Frågor? Torgny Näslund, torgny.nslund@telia.com, 070-241 27 09

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.