23-24 september är det Loffelunken och stafetten Älgjakten i Östersund. Loffelunken är en medeldistans och Älgjakten är en 7-manna stafett där varje sträcka är tänkt att ta 20 minuter (du får en lämplig bana utifrån den tävlingsklass du springer i).

23-24 september är det Loffelunken och stafetten Älgjakten i Östersund. Loffelunken är en medeldistans och Älgjakten är en 7-manna stafett där varje sträcka är tänkt att ta 20 minuter (du får en lämplig bana utifrån den tävlingsklass du springer i). Mer info hittar du här:

Loffelunken: https://eventor.orientering.se/Events/Show/40286

Älgjakten: https://eventor.orientering.se/Events/Show/40342

Under lördagskvällen kommer alla som sprungit Loffelunken traditionsenligt att få möjlighet att bada i Storsjöbadets äventyrsbad mellan kl 18.00 och 20.00.

Under lördagen arrangeras även en inomhusorientering i Östersund, se separat inbjudan i eventor.

Vill du vara med på Loffelunken och Älgjakten så anmäl dig här senast söndag 10 september.

Resa och logi blir till självkostnadspris och vi samåker i bilar eller minibussar. Vi är några som har bestämt oss för att åka dit som planerar att bo på Scandic syd.

För 15-20 åringar finns det även möjlighet att springa och bo med Brobyggarna. Ange gärna i anmälan om ni gör det.

ANMÄLAN till Aktiviteten

Kalender

Facebook inlägg

20 hours ago

Skogslöparna
Visa på Facebook

4 days ago

Skogslöparna
TrailÖvik Night Edition skapades ifjol av en spontan idé💡"Vore det inte roligt att springa banan med pannlampa?"🏃‍♀️🔦 I år kör vi tävlingen igen!🙌Det här är alltså en avskalad, enkel tävling där upplevelsen att springa med pannlampa står i fokus🥰Delad tränings-/tävlingsglädje är delad glädje🥰🏃‍♀️🏃🏃‍♂️ så anmäl dig och dina kompisar vet'ja!😀Välj mellan att springa 6 km eller 12 km🏃🏃‍♂️🏃‍♀️ Anmäl er via länken nedan👇mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/QPXQLGHCWRDGMMDWKH120 kr oavsett distans.Starten går för både 6 km och 12 km onsdagen 4 oktober kl.19.00. Nordhemsvägen 41, Själevad.Vi ses👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #nightedition ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.