Åtta kartritare gjorde även i år en heldag kartritning kring Kubbebasen. Vädret var lite varierat men i stort fungerade det bra för kartritning. Kartritningen bestod i att rita till ytor kring den stora Tällvattnetskartan. Variationen på terrängen som ritades var mycket stor. Allt från fin tallhed till grönt, steniga områden.

Samling i klubbstugan 8:00 för genomgång och planering av kartområden.
Här står ritarna laddade inför dagens ritning. Även fotografen Jonas Hälldal var med och ritade.
Några som var intresserade av att få en grillkorv till lunch.
Sten eller en punkhöjd eller ingenting?
Område 1. Kraftig kuperad tallmo.
Område 2. Relativt detaljfattig skogsterräng.
Område 3. Tallhed modell ”pelarsal” med god detaljrikedom.
Område 4. Mycket detaljrik och svår ol-terräng.

Vi tackar varandra för en fin kartritardag. Hoppas vi även denna gång lärde en del av varandra och utvecklas som kartritare. Vi siktar på något nytt äventyr nästa år också.

/Lennart

Kalender

Facebook inlägg

20 hours ago

Skogslöparna
Visa på Facebook

4 days ago

Skogslöparna
TrailÖvik Night Edition skapades ifjol av en spontan idé💡"Vore det inte roligt att springa banan med pannlampa?"🏃‍♀️🔦 I år kör vi tävlingen igen!🙌Det här är alltså en avskalad, enkel tävling där upplevelsen att springa med pannlampa står i fokus🥰Delad tränings-/tävlingsglädje är delad glädje🥰🏃‍♀️🏃🏃‍♂️ så anmäl dig och dina kompisar vet'ja!😀Välj mellan att springa 6 km eller 12 km🏃🏃‍♂️🏃‍♀️ Anmäl er via länken nedan👇mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/QPXQLGHCWRDGMMDWKH120 kr oavsett distans.Starten går för både 6 km och 12 km onsdagen 4 oktober kl.19.00. Nordhemsvägen 41, Själevad.Vi ses👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #nightedition ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.