Under helgen så har det varit en riktig tävlingshelg på hemmaplan.

Skogslöparna stod som arrangör för Örnsprinten och Nordiskan i samarbete med CoreIT.  Örnsköldsvik OK anordnade sitt traditionsenliga Bussbyloppet på söndagen.

Fredagen inledes med Örnsprinten som i år var lagd runt Själevadskolan och kyrkan

Speciellt roligt var det att vi hade många nya Skogslöpare på startlinjen.  Många barn som går i Skogskul och Skogis gjorde sin tävlingsdebut.

Lördagens Nordiska var det långdistans och tävlingen var förlagd vid Rutbergsterängen. Där det bjöds på utmanande och utslagsgivande banor i tuff och vacker terräng.

Det vackra vädret fortsatte så Bussbyloppet kunde genomföras i högsommar värme och rejält kluriga banor. Skogslöparna hade drygt 60 stycken startande

Alla tävlingar blev mycket lyckade med välbesökta tävlingar i fint väder. Arrangemanget var som vanligt välordnat med många lovord till banläggare och markan.

Sammanslaget för helgen kunde vi räkna ihop nästan 600 startande på alla tre tävlingar. Detta visar att orienteringsintresset är stort i kommunen.

Länk1 till massor utav bilder från helgen!

Länk2 till massor utav bilder från helgen!

Resultat Örnsprinten

Resultat Skogslöparnas Nordiska samarbete med CoreIT

Resultat Bussbyloppet

Kalender

Facebook inlägg

20 hours ago

Skogslöparna
Visa på Facebook

4 days ago

Skogslöparna
TrailÖvik Night Edition skapades ifjol av en spontan idé💡"Vore det inte roligt att springa banan med pannlampa?"🏃‍♀️🔦 I år kör vi tävlingen igen!🙌Det här är alltså en avskalad, enkel tävling där upplevelsen att springa med pannlampa står i fokus🥰Delad tränings-/tävlingsglädje är delad glädje🥰🏃‍♀️🏃🏃‍♂️ så anmäl dig och dina kompisar vet'ja!😀Välj mellan att springa 6 km eller 12 km🏃🏃‍♂️🏃‍♀️ Anmäl er via länken nedan👇mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/QPXQLGHCWRDGMMDWKH120 kr oavsett distans.Starten går för både 6 km och 12 km onsdagen 4 oktober kl.19.00. Nordhemsvägen 41, Själevad.Vi ses👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #nightedition ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.