Alla som har beställt klubbkläder från Trimtex kan hämta dessa på Intersport i Örnsköldsvik. Kläderna hämtas i kassan på nedre våningen. Intersports öppettider är mån-fre 10-18, lördag 10-16 och Söndag STÄNGT.

Intersport

Skogslöparna tillsammans med Intersport har tagit fram profilkläder för alla Skogslöpare. Hela Skogslöparnas profilsortiment och hur du beställer hittar du under läs mer.

Du gör enkelt själv din beställning via länken nedan och sedan hämtar du kläderna på Intersport Örnsköldsvik när du har fått information om att de har kommit in. Om du önskar prova produkterna innan beställningen gör du också det på Intersport Örnsköldsvik. Leveranstid från din beställing är ca 5-10 dagar.

Kalender

Facebook inlägg

20 hours ago

Skogslöparna
Visa på Facebook

4 days ago

Skogslöparna
TrailÖvik Night Edition skapades ifjol av en spontan idé💡"Vore det inte roligt att springa banan med pannlampa?"🏃‍♀️🔦 I år kör vi tävlingen igen!🙌Det här är alltså en avskalad, enkel tävling där upplevelsen att springa med pannlampa står i fokus🥰Delad tränings-/tävlingsglädje är delad glädje🥰🏃‍♀️🏃🏃‍♂️ så anmäl dig och dina kompisar vet'ja!😀Välj mellan att springa 6 km eller 12 km🏃🏃‍♂️🏃‍♀️ Anmäl er via länken nedan👇mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/QPXQLGHCWRDGMMDWKH120 kr oavsett distans.Starten går för både 6 km och 12 km onsdagen 4 oktober kl.19.00. Nordhemsvägen 41, Själevad.Vi ses👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #nightedition ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.