Alla som har beställt klubbkläder från Trimtex kan hämta dessa på Intersport i Örnsköldsvik. Kläderna hämtas i kassan på nedre våningen. Intersports öppettider är mån-fre 10-18, lördag 10-16 och Söndag STÄNGT.

Intersport

Skogslöparna tillsammans med Intersport har tagit fram profilkläder för alla Skogslöpare. Hela Skogslöparnas profilsortiment och hur du beställer hittar du under läs mer.

Du gör enkelt själv din beställning via länken nedan och sedan hämtar du kläderna på Intersport Örnsköldsvik när du har fått information om att de har kommit in. Om du önskar prova produkterna innan beställningen gör du också det på Intersport Örnsköldsvik. Leveranstid från din beställing är ca 5-10 dagar.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.