På tisdag 9 maj är det säsongspremiär för 7-klubbs. Samling vid f.d. Klippans servering. Parkering sker vid Klippans parkering samt efter Hantverkaregatan, parkera inte framför infarter till hus och garage (samåk gärna då det finns begränsat med utrymme).

Banorna går mestadels där det är barmark (95% är barmark). De längre banorna går i kontinental sluttnings-ol där vi inte sprungit så mycket orientering tidigare. De kortare banorna går efter tydliga ledstänger. Alla banor är strängade utefter var i terrängen där det är barmark. De flesta kontrollerna sitter på plats, enheterna kommer sättas ut på tisdag.

Fotot: Två kontrollutsättare kollar av terrängen för att placera ut en kontrollskärm.

https://eventor.orientering.se/Events/Show/45397

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.