Snart öppnar webshopen för våra klubbkläder från Trimtex. Öppettiderna är planerade till 20/3-2/4 och leverans sker innan 10-mila helgen 18-21 maj. Vi kommer att erbjuda kläder för dam, herr och barn för orientering.

Designlänk: https://preview.trimtex.ee/project/62162ec30a7a7/6412d4b428003

Frågor besvaras av Leif Strandberg & Arvid Strandberg.

#

Comments are closed

Kalender

Facebook inlägg

4 days ago

Skogslöparna
Mellan den 22/3 - 2/4 har vår samarbetspartner Intersport 25% på allt i butik och på intersport.se, ett perfekt läge att köpa det ni behöver för vårens alla aktiva dagar.När du handlar på Intersport är du samtidigt med och stöttar Skogslöparna.För du har väl valt att stötta Skogslöparna lite extra under ”Mina sidor”?Detta gäller för dig som redan är eller blir Clubmedlem hos Intersport. ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.