Årets vårläger kommer att bli i samband med den första Swedish League tävlingen i Valdemarsvik där vi tror att det finns bra och rolig terräng som också kommer att vara relevant för SM 2024 och O-ringen 2024. Men framförallt så blir det ett antal träningar för att komma igång med orienteringen i vår.

Målgrupp för lägret är äldre ungdomar (15-16 år), juniorer och seniorer och dessa kommer att subventioneras. Alla (både yngre och äldre) får vara med. Vi hjälps åt med att fixa mat.

Preliminärt program

Avresa onsdagseftermiddag 12 april samåkning med bilar/minibuss. Boende i campingstugor på Flottsbro camping (Huddinge).

Torsdag 13 april: 2 teknikträningar. En i Nyköpingstrakten (relevant för SM 2024) och en nära Valdemarsvik (relevant för Swedish League). Boende tor – sön i campingstugor (stugtyp Ösel) i Västervik. Vi kommer att kunna använda servicebyggnaderna också för att t.ex. kunna laga mat tillsammans.

https://www.vastervikresort.se/boende/stugor-studiolagenheter-vandrarhem/

Fredag 14 april: 2 teknikträningar i Västervik (relevant för O-ringen 2024) och andra roligheter.

Lördag 15 april: Tävling Swedish League i Valdemarsvik. Tävling med fullt klassutbud.

Söndag 16 april: Tävling Swedish League i Valdemarsvik. Tävling med fullt klassutbud. Därefter hemresa.

Preliminär kostnad. Vi tror att boende + resa + kartor kommer att kosta ca 2000 – 2200 SEK (ons – sön). Klubben subventionerar halva kostnaden för ungdomar 15 – 16 år, juniorer och seniorer (dvs. 1000 – 1100 SEK), övriga betalar fullpris. För de som springer Swedish League så subventionerar klubben 75 % av resan och boende 2 nätter (dvs ytterligare 300 – 400 SEK). Kostnad för mat + ev. aktiviteter tillkommer och betalas av var och en. Maten blir en blandning av restaurangbesök och egen tillagning.

Anmälan och frågor. Anmälan senast 11 mars (orsaken till att det är så pass tidigt är att vi måste avboka ev. stugor vi inte behöver 1 månad före). Anmäl på Eventor (SL#1+2) eller till Helena. Ange i Övrigt om du inte vill vara med alla dagar eller om du inte behöver transport till/från Övik utan vill ansluta på annat sätt.

Frågor – kontakta Helena.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.