Våren är snart på gång och det är dags att anmäla sig till vårens klubbresor och stafetter. Vi har samlat alla anmälningar på ett ställe så gå in på länken och välj de resor ni vill följa med på. Anmälan senast 26 februari.

Läs mer om det olika tävlingarna på länken.

https://eventor.orientering.se/Activities/Show/17115

Stafetter

Måsenstafetten 24-26/3 i Nyköping
Motsvarar tidigare års resa till Rånässtafetten. Fredag natt, lördag lång och stafett på söndagen. För alla som vill komma iväg på tävlingar tidigt på säsongen. Bra förberedelse för 10-mila och Jukola mm.

10-mila 20-21/5 i Skellefteå
10-mila i Norrland! Bra boende på arenan i stugor.

Vi siktar på minst två damlag, två herrlag och minst två ungdomslag så alla behövs!

I samband med 10-mila går också Swedish League #5 18/5, på torsdagen innan, en medel-tävling med full klassindelning.

Venla/Jukola 16-18/6 i Borgå
5 mil öster om Helsingfors. Klubb-bussen via färjan Umeå-Vasa.

SM-tävlingar och Swedish League-tävlingar

Intresseanmälan för planering av resor mm.

SM avser här SM för juniorer och seniorer, dvs klasserna D18, H18, D20, H20, D21 och H21.

Swedish League är en Sverige-cup för samma klasser.

Klubbresor till Swedish League, SL, och SM är anpassade och riktade främst för seniorer och juniorer.

Klubbresan till första SL, 15-16/4 i Valdemarsvik är öppen även för äldre ungdomar.

/TK

I år består Skogslöparnas UK (till de större stafetterna för junior-och seniorklasser) av undertecknad och Helena Forsberg. För oss är det väldans bra om vi redan såhär tidigt på året har en uppfattning vilka som ska springa samt att vi vet om vi behöver pusha på för fler löpare eller om vi redan i god tid fixar det antalet lag klubben siktar mot!

Mvh/Jonas

Kalender

Facebook inlägg

20 hours ago

Skogslöparna
Visa på Facebook

4 days ago

Skogslöparna
TrailÖvik Night Edition skapades ifjol av en spontan idé💡"Vore det inte roligt att springa banan med pannlampa?"🏃‍♀️🔦 I år kör vi tävlingen igen!🙌Det här är alltså en avskalad, enkel tävling där upplevelsen att springa med pannlampa står i fokus🥰Delad tränings-/tävlingsglädje är delad glädje🥰🏃‍♀️🏃🏃‍♂️ så anmäl dig och dina kompisar vet'ja!😀Välj mellan att springa 6 km eller 12 km🏃🏃‍♂️🏃‍♀️ Anmäl er via länken nedan👇mittlopp.se/Anmalan/Arrangemangsgrupp/QPXQLGHCWRDGMMDWKH120 kr oavsett distans.Starten går för både 6 km och 12 km onsdagen 4 oktober kl.19.00. Nordhemsvägen 41, Själevad.Vi ses👋...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #skogsloparna #skogslöparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trail #trailrunning #running #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #själevad #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challegeyourself #challenge #nightedition ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.