Det blir JUL-OL även detta år!

På söndag 8 jan kl. 10:15 går starten vid klubbstugan. I år handlar det om en något försenad julhälsning, i fyra delar. Lupp kan vara till nytta för den synsvage, annars ska det inte vara några svårigheter (he, he).

Efter blir det dusch, bastu, lättare lunch samt prisutdelning för KM-Cup 2022.

#

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kalender

Facebook inlägg

2 weeks ago

Skogslöparna
2023 års upplaga av Atea TrailÖvik går av stapeln lite tidigare än vanligt - Lördagen 1 juli! 🤩👌🏃🏃‍♂️🏃‍♀️Anmälan öppnar den 27 januari💻 Till dess - peppa även vänner och bekanta att anmäla sig, the more the merrier! 🙌🙌Anmälningslänken kommer att publiceras på➡️ Instagram, Facebook och hemsidan strax innan anmälan öppnar.Vi ses på startlinjen! 🤩👌🏃🏃‍♂️🏃‍♀️...#trailovik #trailövik #ateatrailovik #ateatrailövik #atea #skogslöparna #skogsloparna #mycklingberget #åsberget #svarttjärn #skog #forest #berg #trailrunning #running #trail #traillöpning #truetrail #naturupplevelse #upplevelse #övik #högakusten #highcoast #löpning #trailrunningsweden #challengeyourself #challenge ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.